Tegenwoordig kan je er niet meer om heen, een bedrijfsfilm inzetten voor brand awareness. 

Met een bedrijfsfilm wordt jouw verhaal op een boeiende en meeslepende manier verteld, zonder dat men een letter hoeft te lezen.

En wat dacht je van het bereik? Met een paar klikken kun je jouw bedrijfsfilm online delen en een nog groter publiek bereiken dan ooit tevoren. Een brandingsmovie zet jouw merk dus meteen op de kaart.

Brand awereness

Branding video
"Laat zien wie je echt bent!"

Met een brandingsmovie bouw je aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf, terwijl een productfilm jouw producten zal verkopen, zal een testimonial je je potentiële klanten de ultieme bevestiging van jouw toegevoegde waarde geven.

Dus, of je nu wilt opvallen, verkopen of gewoonweg indruk wilt maken, er is altijd een effectieve bedrijfsvideo die perfect bij jouw doel past. Klaar om de volgende stap te zetten naar marketingmagie? 

Mogelijkheden

Elke brandingvideo die wij maken is op maat gemaakt en gericht op het vastleggen van de essentie van jouw onderneming. We starten met het kiezen van een passende aanpak, waarbij we samen de juiste sfeer bepalen.
Dit kan plaatsvinden via mail of telefoon en het gebruik van een moodboard kan hierbij helpen.

Jouw bedrijfsverhaal verdient een beeld dat past bij de doelgroep en wij zijn er om ervoor te zorgen dat we dat perfect vastleggen. Onze opnames vinden altijd op locatie plaats of we kunnen gezamenlijk een geschikte locatie zoeken die aansluit bij de gewenste sfeer. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van geluid, een voiceover & indien mogelijk het maken van drone opnames. 

Een bedrijfsreportage is al mogelijk vanaf €999,- exclusief BTW. Aangezien elke onderneming uniek is en wensen kunnen variëren, maak ik graag een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw specifieke vereisten.  

Brandingvideo