Vol van kleur, contrast, sfeervol en uniek

EIGENTIJDS

altijd in voor een grap of gekkigheid

Sociaal

Als gadget liefhebber kan een drone niet ontbreken

Technisch

Over mij

Nu 32 lentejaren jong, ben ik zelf in 2020 in het huwelijksbootje gestapt met mijn geliefde Juliette. Naast echte liefhebber van gadgets en techniek, ben ik naast videograaf ook een steunpilaar achter Juliette Fotografie.

Door de jaren heen kwam steeds vaker de vraag naar voren of wij, bij Juliette Fotografie, ook de konden filmen. Mijn allereerste antwoord was: "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan". En zo werd videografie door de jaren heen steeds vaker geboekt.

Om een duidelijke scheiding te hebben tussen videografie en fotografie, heb ik besloten in 2024 om onder mijn eigen naam verder te gaan met de ambacht van filmen.

Als videograaf ben ik altijd opzoek naar de speciale momentjes, oog voor detail en erg vastberaden. Naast alle serieuze taken ben ik altijd in voor een grap of gekkigheid, er is er altijd sfeer!

Warme kleurrijke
videografie

Hee, mijn naam is Tibor van Laurant Videografie

Hee, mijn naam is Tibor van Laurant Videografie

Tibor
Laurant

De afgelopen jaren heb ik met verschillende getalenteerde bruidsfotografen samengewerkt. Als je hier interesse in hebt, deel ik graag een aantal namen van fotografen die ik van harte kan aanbevelen.

De afgelopen jaren heb ik met verschillende getalenteerde bruidsfotografen samengewerkt.

Als je hier interesse in hebt, deel ik graag een aantal namen van fotografen die ik van harte kan aanbevelen.

Hebben jullie ook interesse in fotografie?